GENERACIÓ PERDUDA? NO, GENERACIÓ DECEBUDA

Imagen

El post d’avui el dedico especialment a la gent jove que, precisament per ser-ho té l’obligació de ser optimista, de buscar una sortida inspiradora al moment actual i de seguir avançant si el que vol és poder gaudir d’un futur digne.

Ahir vaig trobar-me amb un jove amic el qual feia temps que no havia vist i parlant de temes diversos vaig observar que estava profundament deprimit perquè un parell d’anys enrere havia comès una errada. La seva situació personal desencadenà en un seguit d’infortunis que va malmetre el seu estat d’ànim fins al punt de “perdre el nord”; afortunadament per ell compta amb el vist-i plau de la seva familia que l’ajuda tan com pot, i ara, amb el cap clar, s’ha reorientat mentalment en el que vol fer els propers anys que és guanyar diners per pagar-se uns estudis sobre el que li agradaria ser.

Quan li vaig comentar que “equivocar-se” és normal i freqüent en la carrera de la vida, em va mirar estranyat, és més, fins i tot, li vaig dir que “errar” és un dret de les persones.

Penso que, independentment de l’edat que tinguis, si creus en una cosa o una idea amb força i el temps et demostra que no és bo per tú, o és equívoca, el que has de fer és canviar-la o millorar-la però, sempre lluitar per ella.

(…)

Diàriament els titulars de les notícies no ajuden a despertar el positivisme en les persones, sobre tot en aquelles que per ser joves veuen amb angoixa que el futur se’ls pinta negre.

Vaig recomanar al meu amic que es formés en el que li agrada i desperta interés en ell, ja que estic segura que algun dia, no gaire llunyà ( la darrera part l’espero) la societat crearà la il·lusió necessària entre els seus habitants i cada individu trobarà el seu lloc per realitzar-se com li cal.

El model social viscut fins ara ha caducat, actualitzem-lo perquè la realitat és dinàmica.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.