LA IMATGE QUE TRANSMETEM

Imagen

“Has pensat alguna vegada si la imatge que mostres als altres és realment la que ets?”. Segur que sí. i segur que si ara segueixes llegint creus que la imatge que mostres als altres sovint no és la bona.  Com saber del cert què veuen els altres quan ens comuniquem amb ells ?… És tan simple com fer la pregunta directament. Si la realitzem des de la veritat i de manera noble el que sentirem en els altres segur que supera  les nostres espectatives de forma positiva.

Els amics, que comparteixen el seu temps amb nosaltres, destaquen les caracterísitiques més positives de la nostra persona, el que els agrada i al compartir experiències, tots junts caminem per la senda del creixement personal.

A mi m’han definit com una persona positiva, optimista, segura en el discurs, empàtica , treballadora i organitzada. Per això I’m Happy.

De tú què han dit?

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.