PENSANT

Pensant

La vida va tan ràpida que aviat inventarem la forma de deixar de respirar per no haver de perdre el temps en una funció vital però mecànica.

En la lĂ­nia de la vida personal vivim moments diversos, uns ens col·loquen a baix i altres a dalt però l’important Ă©s mantenir-se el mĂ©s a prop possible de la lĂ­nia recta personal que ens afavoreix i fa desenvolupar-nos com a persona.

De tant en tant hem d’aturar-nos per fer balanç, no sempre Ă©s agradable pero sĂ­ necessari. Rares vegades veus que de sobte tot el que fins ara es mostrava d’una manera canvia, i Ă©s per millor; comences a sentir la joia de la felicitat dins teu, t’embriaga i et fa feliç, i els que t’envolten es comporten alegrement amb tu i t’omplen de satisfaccions i, finalment descobreixes en la teva persona que el feedback existeix, torna el que vas donar incrementat en mil vegades mĂ©s.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'estĂ  connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.