EMOTIU TALLER D’ESCRIPTURA AMB ELS JOVES DEL PRAT DE LLOBREGAT

Taller d'escriptura
Taller d’escriptura

Dimarts vaig anar a l’edicifi de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat per realitzar un taller d’escriptura a nois i noies adolescents. La proposta de col.laboració va venir per part del meu amic Valeriano Mahío. La idea sorgí parlant de la meva vocació literària, dels inicis, de per què escribia i com vaig iniciar-me en el món editorial.

Quan Valeriano  i jo ens vam reunir per estructurar  la proposta  vaig quedar emocionada; es tractava de parlar del que m’agrada fer a un públic estudiantil i és una qüestió que  sempre agrada. La intenció que es pretenia amb l’activitat era  interessar als nois i noies pel món literari. Un  gran repte  personal tenia al davant i si anava dirigit a gent jove , no cal dir que tot plegat,  reactiva les neurones.

Els joves assistents al talller van participar d’una sessió dinàmica, engrescadora on van reflectir molta energia, il·lusió, empatia i complicitat amb un dels meus contes: “Aroma a Mar”. Van donar la seva opinió del que més els va agradar i vam aprofitar per mostrar algunes tècniques literàries a l’hora d’escriure. La sessió va finalitzar amb la creació d’un conte entre tots.

Sempre destaco, quan parlo d’escriptura, que tothom pot fer-ho. Només cal escriure del que t’agrada i saps.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.