EM SENTO EXULTANT #Valors Optims

Always, time is money

 

Dia a dia avancem en la nostra línea vital i poques vegades ens aturem per veure el que hem fet, aconseguit o simplement el que som. Costa tant mantenir el que ens fa feliç i el que ens ajuda a viure que només per això les persones hauríem de dedicar un dia a la setmana per agraïr i deleïtar-nos durant un temps amb el que tenim.

La realitat social però, prioritza el segĂĽent: No facilita el practicar activitats que no generin diners. Jo no vull identificar-me amb aquest pensament o filosofia, per tant em sublevo i faig el post que ara llegeixes per parlar del sentiment de joia que s’experimenta quan tens la seguretat que has fet una bona feina.

Si decideixes ajudar a algú ( sigui familiar o amic) que està perdurt acabes de marcar-te un propòsit dur, el qual et pot arrosegar per un camí amb decisions complicades si no marques distàncies o prioritats. Ajudar o acompanyar és una decisió lloable que necessitarà temps i paciència per part teva.

Quan arriba el moment de viure els resultats òptims en l’acompanyament d’un Ă©sser estimat l’alegria que experimentes en saber que la teva col·laboraciĂł ha estat la causa de l’evoluciĂł personal provoca una satisfacciĂł superior a l’experimentada pel propi individu ajudat. L’estat de joia que t’invaeix i s’apodera de les teves emocions Ă©s Ăşnic. És un estat de gratitut, felicitat, alegria i satisfacciĂł que fa sentir-te exultant.

Ara et pregunto: ” Sempre el temps que dediques als altres t’aporta nomĂ©s diners?

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'estĂ  connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.