Permís per mirar

Permís per contemplar

Què marca la diferència  per escollir un producte o servei?

 

He titulat el post “Permís per mirar” per escriure perquè en ocasions costa tant pendre una decisió sobre quin producte o servei és bo per les nostres necessitats davant d’una oferta cada vegada més barata. És una opinió realitzada des de la finestra, com a observadora.

La crisi econòmica i la rebaixa general dels salaris, principalment ,plantegen a algunes persones a l’hora de fer una adquisició important a optar pel preu més baix del mercat;  tot i que és legítim i les seves raons personals els porten a fer la tria, convindria pensar si el producte final seleccionat tindrà les garanties òptimes.

Crec que amb la rebaixa del preu de venda del producte no parem atenció a factors com el temps emprat per realitzar, construïr o, dissenyar…etc. Tampoc compta l’experiència que cal per crear o posar-lo en marxa, ni  es tenen en compte els coneixements personals ( siguin acadèmics o del sector ) que han estat necessaris per poder gaudir d’ell.

De vegades es qüestiona el valor econòmic que rep algú per la seva feina quan l’acaba en poques hores  però, els mateixos que fan la pregunta han pensat el camí que porta darrera qualsevol creació, acció i execució, i els inconvenients que s’han hagut de resoldre en el passat?

Tú què opines:

La qualitat es reflexa en el preu o és un valor afegit?

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.