Som 2 guanyadors!

g

Què és escriure:

  • terĂ pia,

  • professiĂł,

  • comunicaciĂł?

Escriure sobre un mateix pot semblar fàcil per qui no tingui per costum aturar-se i crear històries, però la gran majoria de les vegades resulta dur intentar escriure i reorganitzar i / o tancar vivències de la manera que voldries o en el pitjor dels casos utilitzar l’escriptura per marcar un punt i a part.

Escriure sobre fets reals és una vivència literària en la qual has de diferenciar perfectament la notícia pròpiament dita del que seria un relat ple de subjectivitat. A tots ens afecta veure com pateix una persona i, a tothom alegra compartir la felicitat d’un ésser estimat.

La gran aventura literària per a mi, és transmetre les emocions que sent algú quan parla del que fa o del que li agrada. És en aquest precís moment quan l’escriptor ha de viure l’experiència aliena en primera persona tan si coneix l’activitat que l’interlocutor practica com si no. En el segon cas l’escriptor ha d’investigar per entendre del que parlarà.

És per això, que els darrers dies he viscut en primera persona  com un jove protagonista de “carn i ossos” del meu municipi cumplia el seu somni. Jo he sabut captar l’essència de la seva il·lusió, escriure un article i deixar  en la lectura dels qui han volgut aturar-se a llegir la notícia breu del diari local un sentiment compartit. M’ha omplert d’alegria immensa poder ajudar a un jove amic amb el que sé fer, que és escriure i emocionar, i durant la setmana he rebut la gratificació en forma de paraules i accions per part seva . També he rebut elogis dels veïns locals quan passejava i em saludaven  pel carrer.

De totes les coses boniques que he sentit i que m’han agradat  sentir-les,  destaco la frase que més em va arribar al cor:

“Has sabut sintetizar la meva vida en un una història…”

Davant d’un comentari tan revelador…

Què més puc afegir jo?

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'estĂ  connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.