I ara què?

Sorpresa

Quàntes vegades has acabat amb cara de sorpresa davant d’un imprevist?

Si has posat cara de sorpresa en alguna ocasió perquè no esperaves un resultat determinat o perquè no sabies què fer  per on redirigir una situació concreta, és normal; a tots ens ha passat.quedar-nos immòbils però, si amb freqüència acabes amb una actitud com aquesta segur que hi ha darrera una manca de planificació.

Quan iniciem un projecte o idea amb ganes és perquè volem que arribi fins al final. Volem que es realitzi. Encara que dediquem moltes hores al nostre projecte i la nostra entrega  sigui total no és suficient si darrera del que estem treballant no hi ha planificació i estratègia.

Segur que el consell anterior l’hem sentit diverses vegades i recordant-lo de tant en tant sembla que va bé però,

Què passa quan iniciem un repte?

  • Invertim temps i diners,
  • Impliquem a altres persones en la nostra il.·lusió compartida.

Si a pocs dies de finalitzar el projecte que havíem pensat resulta que no és viable perquè la idea  s’enfonsa ja que   una cosa o un petit detall  amb el que no havíem pensat. fa que no sigui possible podem deprimir-nos.

El nostre èxit, entés com la manera correcta o dolenta de sortir d’algun afer, alguna empresa, alguna actuació, és a dir d’una emprenduria, es desmonta si la plantificació, el consell i la estratègia no ha estat la correcta. No podem creure que sabem ni coneixem tot com si d’un savi es tractés. No és dolent preguntar, informar-se o simplement dir que no coneixem un tema, el que cal és mantenir la il.lusió en una idea, treballar-la, informar-se, demanar consell i presentar-la en societat…

De vegades funciona i d’altres no.

5 pensaments sobre “I ara què?

  1. Coincido Rosa! Para mí es un gran aprendizaje porque suelo “fluir con la vida”, y muchas veces me llevo sorpresas por no ser más precavida 😉
    (perdón que no responda en catalán pero no lo recuerdo mucho, aunque lo entiendo).
    Un gran saludo!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.