Reflexió: Capvespre

Capvespre

Passen els dies i els anys i observes que les coses canvien, al teu entorn o en la pròpia persona.

La trajectòria de la vida provoca que creixis i perfeccionis el teu ésser primer; no obstant a mida que passen els dies veus que les persones no sempre volen canviar per millor. N’hi ha que es queden clavades en un temps i un estat perpetu que ni els deixa avançar ni permet que els puguis ajudar. És llavors el moment de prendre una decisió:

Segueixo amb ells o em distancio de l’entorn?

Ara que ja tinc una edat, tinc certa experiència en els coneixements de la vida i m’adono que sovint he estat visionària de la realitat quotidiana amb temes concrets.

He lluitat, denunciat, demostrat…, que en cercles laborals, en els quals he treballat, la manipulació, incompetència, amiguisme, entre d’altres, existia i continua existint a l’actualitat, perquè, com bé diuen:

“Les casualitats no existeixen”

La qĂĽestiĂł Ă©s:

 Per què la massa humana continua passant?

Doncs perquè hi ha gent que promociona actituts de no-reacció entre els iguals pel seu propi interés,  ja que en ambients concrets no interessa tenir persones intel·ligents que no comparteixin el que els altres no fan bé. La manera més ràpida de solucionar això és fent fora als que serien més competents, però és clar, s’al·leguen tonteries que convencen als qui són com ells.

Quan publico el post ja queda enrere la mobilització del #9N a Catalunya on més de dos milions de persones han sortit al carrer per demanar un canvi en la nostra societat. Els intel·ligents treballen per aconseguir-ho i, la resta, manipula el seu entorn fins que despertin de la seva letargia els sotmesos.

Els moviments provoquen ACCIONS i aquests es transformen en CANVIS que seran positius si la base i l’orígen ho són.

La fotografia del capvespre a Castelldefels que acompanya el post vull creure que és l’inici d’un camí …

Capvespre vermellĂłs, bon dia demĂ 

 

Si t’ha agradat el tema i vols llegir més et recomano el post Descolocados

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'estĂ  connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.