Convivència

copes avis

Al llarg de la vida coneixem i ens relacionem amb persones diferents que anem trobant en les diverses etapes evolutives pròpies de l’ésser humà. Passats els anys inicials d’infantessa quan deixem el niu familiar ens independitzem per dirigir la nostra vida segons un criteri personal, i en els millors dels casos decidim crear un projecte en comú junt amb un ésser estimat.

Per molts punts en comú que inicialment semblin que tenim dues persones, conviure,  és un  acord entre dues persones que decideixen viure juntes per compartir una relació íntima. En molts casos s’acaba formant una familia.  És per això que he decidit dedicar el post d’avui als meus pares que acaben de celebrar les seves noces d’or.

FELICITATS!

És una gran alegria veure com els de casa s’estimen amb tanta força després de conviure durant cinc dècades i com malgrat les diferències de caracter s’entenen a la perfecció després de tants anys junts.

Els que hem pogut compartir de primera ma la seva alegria, familiars i amics, ens hem sentit afortuntats i plens de joia.

PER MOLTS ANYS

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'estĂ  connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.