Microrelat: “La millor carrera”

mini llibres amiguri_microrelat

“Els canvis són bons i són un repte per superar-se” – Es deia el Jaume mentre recollia els estris personals del seu despatx durant 20 anys, fins avui –

Dins l’empresa, la tecnologia aparegué a les seves vides i les formes van anar permutant. A l’oficina el bolígraf, la carta i l’A4 van reunir-se d’urgència. “Anirem a millor vida?” – Interrogà el bolígraf – “El Fax marxà fa un mes” – Digué algú dels assistents – Per .email els informen que el portàtil i el mòbil ja són al poder. La xarxa es posiciona diàriament i la comunicació somriu als “techies” cada vegada més.

En Jaume imaginĂ  el diĂ leg entre objectes. Ha estat inviable continuar treballant a l’empresa, en mans d’un creador, l’ha arraconat. En Jaume compartia el sentiment d’un A4 desprĂ©s de ser enviat com Fax. Ell mai volguĂ© adaptar-se a la innovaciĂł, i el sistema el marginĂ . El CurrĂ­culum de paper, desfasat, ha deixat pas al VĂ­deo – CurrĂ­culum i al Bloc.

Ara sí, l’ha captat Cal preparar-se, superar-se i endavant!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'estĂ  connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.