Les diferències marquen tendències

#Different trends

Different trends

A l’era de la globalització i d’Internet cada vegada es reclama més la diferenciació i l’autenticitat.

La imatge que il·lustra el post, on les fulles de la tardor reposen sobre la verda gespa,  podria recordar el joc de les diferències que hem de trobar entre dues imatges pràcticament iguals; a la fotografia superior  trobem dissemblant les fulles, tant pel que fa a la forma que tenen com pel seu color i tonalitat; hi ha altre objecte diferenciat que és la valla del darrera on la meitat està pintada de color blanc i la resta de negre.

Un cop feta l’observació oportuna de la fotografia i vista la desigualtat dels objectes i elements podria semblar que perdin bellesa però, en realitat la percepció general que rebem, és just al contrari ja que la diversitat inclosa en un tot exalta cada una de les parts i el resultat final és heterogeni.

A Internet cada dia competeixen milers de conceptes per tal de crear moda o tendència en qualsevol sector de la nostra societat. El que més es recomana, menciona o comparteix el públic, d’allò se’n parla o es fa famós; és el que es coneix amb el nom de #TrendingTopic  que imitaran els propis competidors del sector i de les marques per posicionar-se i rebre fans nous o mantenir els seus. Quan dura aquest procés? Poc, molt poc.

Avui dia la velocitat de comunicació és elevada i tan aviat tenim una cosa com l’hem perdut o ha quedat obsoleta, per aquest motiu és molt difiícil anar inventant diàriament coses que agradin als altres.

L’important és ser:

  • Autèntic
  • Senzill
  • Organitzat i
  • Transparent

per transmetre al nostre públic els valors reals de cadascú; en el meu cas són els #ValorsOptims. Els escriptors ho tenim molt present perquè si no, no podríem organtizar el caos del voltant que dirigim amb un argument.

Tú, escrius normalment?

Et costa redactar?

Què t’atura?

On és l’obstacle? Tens alguna pregunta ?

Pots deixar el teu comentari  AQUÍ

formulari redacció

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.