Què cal per iniciar un projecte?

As de trèvol

Segur que en diverses ocasions has pres la decisió d’iniciar un projecte, ja sigui conjunt o individual, personal o laboral, i quan sembla que pots començar a donar-li forma,  surten els primers entrebancs que obstaculitzen la teva idea inicial. En aquest moment és quan l’angoixa i el neguit s’apodera de nosaltres i ens preguntem si per iniciar una cosa nova cal

tenir un As a la màniga o

hem de trobar un trèvol de la sort.

Donat que no sé quina seria la resposta correcta ja que sóc patidora de la situació anterior en primera persona, i en més d’una ocasió, us deixo la carta As de trèvol per aquells que la busquen i no la tenen.

Deixem a banda les bromes a part. Quan estem decidits a fer algún canvi en el nostre entorn sabem que cal, en primer lloc,  estar ben segur que podrem amb el que comporta, però de vegades a l’incici tenim present els nostres objectius i deixem de costat que no podrem amb tot el que vindrà i no haurem pensat perquè el projecte o idea  funcioni correctament i es pugui realitzar.

Per mi existeixen uns quans factors que tenen un pes important en  la realització d’un projecte nou i que no hem d’oblidar. Destaco cinc factors a tenir en compte; segur que hi ha més.

Els recullo a la infografia següent:

projecte

No sempre el bon resultat depén de nosaltres sols ja que hi ha factors en els quals la correcta responsabilitat i interdiciplinarietat de tots els qui intervenen en el procés son necessaris per obtenir el valor òptim desitjat.

I·lusió

Compromís

Cooperació

Esforç

Sort

Quins afegiries tú? T’animo que deixis el teu comentari.

2 pensaments sobre “Què cal per iniciar un projecte?

    • Noe estic d’acord amb tu. Amb recolzament encara que trobessim entrebancs al camí per iniciar un projecte els superaríem més ràpid perquè hauria gent darrera que havia cregut en ell prèviament. Moltes gràcies per passar per aquí i deixar la teva opinió. T’envio una forta abraçada literària.

      M'agrada

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.