Microrelat “Tatami”

Tatami

 

El 6 d’abril era un gran dia. Havia màxima expectació a l’entorn. Es celebrava a Terrassa la final Internacional. Des de primera  hora havia complet a la graderia. La competició comença i la expectació augmenta.

– Queden quinze segons!- Es sentĂ­ des de les grades. –

Ningú gosà afegir res. Això no és el futbol, és un altre esport. Al tatami fins l’últim segon del marcador no hi ha guanyador, cal estar atents durant la competició i que guanyi el millor. Una tècnica amb una contra canvien el rol del competidor. Concentració, lluita, tensió i un gran esforç en els darrers segons mostren que els esportistes compten amb una gran preparació.

La velocitat de braços, mans i cames lligades i entrellaçades fan que les accions siguin ràpides, l’àrbitre les diferencia pel color del blau o blanc del quimono.

S’atura el combat a tan sols tres segons, un dels Ă rbitres senyala que malgrat l’enrenou d’un amb  l’altre al terra no ha hagut cap acciĂł. Lentament i cansats s’aixequen els contrincants, s’arreglen la roba, es re col·loquen el cinto negre i…, a la veu d’Hajime es reprèn el combat final; el mĂ©s rĂ pid projecta al company. Del silenci a l’esclat, des de la grada, IPPON s’ha escoltat. SĂłn necessaris uns segons per respirar i reaccionar. El guanyador allarga la  seva mĂ  per ajudar a aixecar al company projectat. L’àrbitre senyala amb la mĂ  qui ha estat vencedor. Silenci…, respecte, salutaciĂł i felicitaciĂł al guanyador. No hi ha cap enveja, ni odi, ni rancĂşnia.

El pĂşblic assistent a les grades fa aplaudiments i felicitacions per tots dos competidors que han arribat a una final Internacional. Els competidors abandonen el tatami i cap a les dutxes.

– On anem avui de copes? – Li pregunta el guanyador?

Entrades relacionades:  Publicacions

 

 

Si t’ha agradat deixa el teu comentari a continuaciĂł.

anm732d56867475c689.gif

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'estĂ  connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.